Categoriën

Communicatie en Media Design (CMD)

Communicatie en Media Design (CMD)

  • € 998,00

Productcode

CMD

Categorie

Beroepsopleidingen

Verkoper

NHA Thuisstudies (NL)

Specificaties

Opleidingsniveau

Communicatie

Merk

NHA opleidingen

Artikelcode

CMD

Duur van opleiding

18 maanden

Productomschrijving

opleiding kom jij te weten wat zich allemaal verschuilt achter deze naam.

CMD staat voor Communicatie en Media Design: een kleurrijke en vooral creatieve opleiding waarin je leert hoe je creatieve designs en campagnes creëert voor websites, social media en commerciële ondernemingen. Met deze omnicompetente opleiding ontdek je de wereld van de reclame, behaal je een mooi diploma en toon je waardevolle technische vaardigheden. Van jong talent tot professionele marketeers: iedereen heeft vruchtbaar geprofiteerd van deze opleiding.

De opleiding is ook toegankelijk voor iedereen die houdt van nieuwe dingen leren. Belangrijke aspecten, zoals neuropsychologie en de digitale media, worden uitgebreid doorlopen in de opleiding - zodat je helemaal klaar bent om meteen aan het werk te gaan met je versgeleerde kennis. Maar dat is nog niet alles. Naast leerboeken en eindopdrachten heb je ook tijd om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Je leert hoe je onderscheidende designs maakt en leert hoe je creatieve concepten voor merken en organisaties op een professionele manier tot leven brengt.

Heb je de smaak te pakken gekregen? Schrijf je dan nu in voor deze omnicompetente opleiding Communicatie en Media Design. Je komt erachter hoe je concepten voor websites, social media en Marketingcampagnes op het hoogste niveau tot leven kunt brengen. Leer van experts in het vak en laat zien hoe creatief jij bent. De CMD opleiding helpt je met een boost naar een boeiende en mooie toekomst!

Vergelijkbare producten