Categoriën

GREENWORKS robotmaaier OPTIMOW 7 (750m2)

GREENWORKS robotmaaier OPTIMOW 7 (750m2)

  • € 989,95

Productcode

14428

Categorie

Grasmaaiers

EAN

7435122166182

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Greenworks

Artikelcode

14428

EAN

7435122166182

Productomschrijving

geschikt voor verschillende grassoorten en laat de gemaaide grasresten rusten in het gazon.

De Greenworks robotmaaier Optimow® 7 is een geavanceerd model met een capaciteit van maximaal 750m2. In deze set is ook een oplaadbare accu en laadstation inbegrepen. De digipro koolborstelloze motor met een snijbreedte van 17 centimeter is energie-efficiënt, gebruiksvriendelijk en heeft een lange levensduur. De robotmaaier laat de gemaaide grasresten rusten in het gras, waardoor je het mooi kunt bijhouden. Bovendien kun je de Optimow® instellen in een maaihoogte van twee tot zes centimeter, afhankelijk van je gewenste resultaat.

De Greenworks robotmaaier is geschikt voor alle grassoorten, waardoor je in staat bent verschillende stukken grond te bedienen. Met het veelzijdige ontwerp helpen de robuuste constructie en het oplaadbare accupakket je bij het verkrijgen van een met uniformiteit gemaaid en glanzend grasveld. De robotmaaier is te bedienen met een afstandsbediening en is eenvoudig te installeren.

De Greenworks robotmaaier Optimow® 7 maakt het maaien van je gazon efficiënter, vermindert het onderhoud en geeft je wat extra tijd voor andere klussen in de tuin. Met het hoogwaardige, gebruiksvriendelijke ontwerp heb je een duurzaam, betrouwbaar gereedschap dat jarenlang goede prestaties levert. Heerlijk, zo'n automatisch mooi gemaaid gazon!