Categoriën

HBM 20 TON PROFI pneumatische werkplaatspers

HBM 20 TON PROFI pneumatische werkplaatspers

  • € 769,95

Productcode

13831

Categorie

Lagerpersen

EAN

7435125656680

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13831

EAN

7435125656680

Productomschrijving

én scherp en veilig afgesloten.

De HBM 20 TON PROFI pneumatische werkplaatspers is de perfecte oplossing voor het vervormen van onderdelen in grote werkplaatsen of bedrijven. Deze lagerpersen hebben lichtgewicht persblokken, wat het gebruik in kleinere ruimtes en plaatsen makkelijk maakt. Bovendien zijn de persblokken voorzien van opgelaste randen voor extra stabiliteit tijdens het persen.

De persmal van de HBM 20 TON PROFI is ontwikkeld om de flexibiliteit te verhogen. Met deze lagerpers kan elke gewenste pen worden gebruikt dankzij de flexibiliteit in bevestigingen. Ook biedt dit flexibele systeem de mogelijkheid voor het gebruik van verschillende grote pennen in eenmalige bewerkingen, waardoor het persen efficiënter, scherper en veiliger verloopt.

De pneumatische lagerpersen van de HBM 20 TON PROFI-serie hebben verschillende aanpassingsmogelijkheden waarmee de gebruiker de juiste configuratie kan krijgen voor zijn of haar specifieke toepassingen. Deze configuraties bieden eenvoudige bediening, waarbij de bediener ook meer controle over de prestaties heeft. Hierdoor is deze lagerpers een aantrekkelijk product voor grote werkplaatsen en bedrijven.