Categoriën

HBM 50 TON PROFI pneumatische werkplaatspers

HBM 50 TON PROFI pneumatische werkplaatspers

  • € 1.534,50

Productcode

14067

Categorie

Lagerpersen

EAN

7435125710757

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14067

EAN

7435125710757

Productomschrijving

ook de kracht van de machine geregeld.

De HBM 50 TON PROFI pneumatische werkplaatspers is een uitstekende keus als je een veilige en gebruiksvriendelijke machine zoekt. De pers is uitgerust met een handige pneumatische bediening met een pistoolgreep, waarmee je de luchttoevoer kunt regelen. Daarnaast heeft het apparaat een brede voet waarmee je het nauwkeurig en stevig op de vloer kunt verankeren. Een speciale klep in de pomp regelt de pomprichting en de daarmee gepaard gaande kracht op de machine.

Deze professionele pers is uitgerust met een eenvoudige bedieningsflap, waarmee je de stroom van de zuiger in beide richtingen en met een eenvoudige handbeweging kunt regelen. Bovendien zijn alle onderdelen van de HBM 50 TON PROFI pneumatische werkplaatspers gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en kunnen ze eenvoudig ingezet worden voor het persen of smeden van verschillende onderdelen. Een tweetal veiligheidskleppen is ook aanwezig om overmatige druk te voorkomen.

Daarnaast is de HBM 50 TON PROFI pneumatische werkplaatspers voorzien van een vrijwel geruisloze compressor voor een comfortabel gebruik. Ook heeft het apparaat een moderne, aantrekkelijke vormgeving, die het gebruik ervan in elke werkomgeving plezierig maakt. Het apparaat is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.