Categoriën

HBM 50 TON PROFI werkplaatspers (pneumatisch)

HBM 50 TON PROFI werkplaatspers (pneumatisch)

  • € 1.967,90

Productcode

14140

Categorie

Lagerpersen

EAN

7435125656666

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14140

EAN

7435125656666

Productomschrijving

ls met de speciale handgreep, wat je nog meer hefkracht biedt.

De HBM 50 TON PROFI werkplaatspers is een must-have voor elke werkplaats. Veiligheid staat bij dit gereedschap voorop. De pers is namelijk voorzien van een pneumatische bediening en een veiligheidsrek. Zo blijft het risico op ongelukken aanzienlijk beperkt. Tevens is het systeem uitgerust met een handgreep waarmee je de cilinder van rechts naar links kunt verplaatsen voor extra hefkracht.

De PROFI werkplaatspers is zeer betrouwbaar en van een uitstekende kwaliteit. Blijf altijd op de hoogte van de laatste standaard en schaf dit professionele gereedschap aan voor een betere resultaatkwaliteit in je werkplaats. Met het robuste ontwerp kun je erop vertrouwen dat het toestel al jarenlang meegaat.

Naast het betrouwbare ontwerp is de PROFI werkplaatspers ook eenvoudig in gebruik. Door de vlotte bedieningsmogelijkheden kun je altijd op betrouwbare en veilige wijze werken met dit toestel. Om ervoor te zorgen dat je van hoge kwaliteit blijft profiteren, biedt HBM service en onderhoud. Zo geniet je van de voordelen van de PROFI werkplaatspers op langere termijn.