Categoriën

LUMAG grond sleuvenfrees GF450

LUMAG grond sleuvenfrees GF450

  • € 3.294,50

Productcode

14376

Categorie

Diversen

EAN

4047424004180

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Lumag

Artikelcode

14376

EAN

4047424004180

Productomschrijving

freeswiel gaat diep in de grond tot een diepte van 30 cm.

De Lumag grond sleuvenfrees GF450 staat garant voor betrouwbare prestaties in allerlei toepassingen. Met deze sterke en robuuste machine zijn zowel zware als lichte werkzaamheden in de tuin snel en efficiënt uit te voeren. Of het nu gaat om het leggen en verleggen van kabels, het plaatsen van waterleidingen, drainage, bewatering, hagen of andere werkzaamheden. Deze machine beschikt over een krachtige 6,5 pk benzinemotor, een freeswiel dat tot 30 cm diep in de grond. het is ingericht voor eenvoudige en comfortabele bediening.

Met de Lumag grond sleuvenfrees GF450 is werken aan het landschap en in de tuin sneller, gemakkelijker en veiliger. De zaagdiepte is traploos verstelbaar en stabiel, waardoor precies gewerkt kan worden naar de hoogte die u precies wilt. Ook de Vario-verstelbare bochtaansluiting maakt het mogelijk om uw kabelwerk en het plaatsen van leidingen in diverse hoeken te verwerken. Ongeacht wat u moet verzetten of plaatsen, bent u verzekerd van vele jaren nodige dienstverlening.

De Lumag grond sleuvenfrees GF450 is de ideale machine voor het snel en eenvoudig uitvoeren van uw klussen. U krijgt hier een toestel dat een robuuste constructie combineert met krachtige en betrouwbare prestaties. Of het nu gaat om een hegfrezen, de verandering van het landschap of ander tuinwerk, de Lumag GF450 doet het allemaal, snel en betrouwbaar.