Categoriën

RODAC olieafzuigapparaat 24 liter

RODAC olieafzuigapparaat 24 liter

  • € 714,95

Productcode

4298

Categorie

Olie-&vetgereedschappen

EAN

871765920366

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

4298

EAN

871765920366

Productomschrijving

Het RODAC olieafzuigapparaat 24 liter is een onmisbaar item in elke moderne werkplaats. Met zijn 24 liter grote vulopening is het eenvoudig vloeistoffen om te reizen te verplaatsen. Ook is de olieafzuigapparaat geschikt voor het verplaatsen van radiator- enremvloeistoffen. De afzuigapparaat heeft een lengte van 375 mm, breedte van 375 mm en hoogte van 705 mm. Door zijn gemakkelijke transporteigenschappen met behulp van wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen . Daarnaast weegt de RODAC olieafzuigapparaat 24 liter maar 14 kg en wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Het RODAC olieafzuigapparaat 24 liter is een stevige olieafzuigapparaat met een vloeistofinhoud van 24 liter - groot genoeg om zelfs grote motoroliën te verplaatsen. Bovendien is het apparaat uitgerust met een handig stroomsnoer om continuïteit te garanderen. Het apparaat is voorzien van een automatische afsluitfunctie voor de vloeistof, waardoor de vloeistof na het ontluchten in de container blijft staan. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om de container gemakkelijk te verplaatsen zonder het risico dat hij lekt.

Het RODAC olieafzuigapparaat 24 liter is zeer robuust, stevig en veelzijdig. Het apparaat werkt met een robuuste mechanische pomp en een stevige drukknop voor het bedienen van de automatische afsluitfunctie. Doordat het apparaat uitgerust is met 4 wielen, is het gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien heeft het apparaat een grote vulopening waardoor het gemakkelijk en snel vloeistoffen op te vangen. Ook heeft de RODAC olieafzuigapparaat 24 liter een speciaal filtering systeem om beter en duurzamer te werken. Met al deze kenmerken en eigenschappen maakt het apparaat van RODAC een waardevolle investering voor elke moderne werkplaats.