Categoriën

RODAC nevelspuit 24 liter rvs

RODAC nevelspuit 24 liter rvs

  • € 1.153,90

Productcode

4305

Categorie

Nevelspuiten

EAN

8717659190960

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

4305

EAN

8717659190960

Productomschrijving

luchtlex

De RODAC Pneumatische Nevelspuit 24 liter RVS is het perfecte gereedschap voor efficiënt sprayen van oplosmiddelen en dunne smeerolie. Door de werkdruk van 6-8 bar heeft u met deze nevelspuit een hoogstaand resultaat. Daarnaast is de spuit ook geschikt voor producten met gelijkwaardige viscositeit en producten voor autowassen, ontvetten, etc. Deze spuit is echter niet geschikt voor ontvlambare en bijtende vloeistoffen.

Het handige aan de RODAC Nevelspuit 24 liter RVS is dat deze zonder een permanente aansluiting op luchtlex kan worden gebruikt. Hierdoor wordt het gebruiksgemak alleen maar verhoogd. U kunt hierdoor op verschillende plekken en in verschillende situaties gebruik maken van deze nevelspuit. De spuit kan ook gebruikt worden in combinatie met een luchtcompressor.

Kortom biedt de RODAC Nevelspuit 24 liter RVS u een uitstekende manier om onder andere oplosmiddelen, dunne smeerolie en producten met gelijkwaardige viscositeit te gebruiken. Deze nevelspuit is zeer geschikt voor doe-het-zelvers en professionals. U kunt deze nevelspuit maar liefst overal gebruiken en het gebruiksgemak is zeer hoog. Ideaal voor veel doeleinden.