Categoriën

Gereedschapswagen / werkbank 186cm ROOD

Gereedschapswagen / werkbank 186cm ROOD

  • € 1.527,90

Productcode

5324

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125540514

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5324

EAN

7435125540514

Productomschrijving

op bovenbladGeen montage nodig massief blad 

Deze stevige gereedschapswagen / werkbank is een zeer praktisch meubel dat goed van pas komt in iedere werkplaats of klusruimte. Het rode metalen frame is onder andere voorzien van 10 kogelgelagerde laden, een antislipmatje op het bovenblad en een achterwand om al jouw gereedschap in de gaten te houden. Met deze kwaliteitsvolle robuuste constructie is deze gereedschapswagen / werkbank erg stevig en stabiel.

De montage is bovendien ook erg eenvoudig, het blad is massief en hoeft dus niet gemonteerd te worden. Daarnaast heeft deze gereedschapswagen / werkbank een ergonomische houding dankzij de ruime werkbladen. Voor werkzaamheden waar je veel vaardigheid en wendbaarheid nodig hebt, is het erg fijn om jouw gereedschap bij de hand te hebben.

Je kunt deze gereedschapswagen / werkbank in elke ruimte gebruiken, door het strakke en moderne design neemt het meubel niet veel ruimte in beslag. Of je nu een groot klushuis of een afgesloten ruimte hebt, je kan in alle omstandigheden je handgereedschap netjes opbergen én makkelijk bereiken dankzij de laden en ruimte aan de achterkant.