Categoriën

HBM gereedschapswagen / werkbank 158 cm BLAUW

HBM gereedschapswagen / werkbank 158 cm BLAUW

  • € 1.538,90

Productcode

5323

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125558519

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5323

EAN

7435125558519

Productomschrijving

HBM gereedschapswagen / werkbank:

De HBM gereedschapswagen / werkbank is een krachtige en stevige tool waarmee je jouw gereedschap en materiaal netjes en overzichtelijk kunt opslaan. Het bijzondere aan deze gereedschapswagen is dat hij met een lengte van 158cm ook goed gebruikt kan worden als werkbank. Het houten werkblad is extra dik en perfect om op te werken. De werkbank heeft ook een handgreep welke aan de linker- en rechterzijde geïnstalleerd kan worden.

De laden zijn uitgerust met een antislipmat wat het werk proces nog comfortabeler maakt. Tevens is deze gereedschapswagen voorzien van een blauwe poedercoating waardoor de kwaliteit laag onderhoud hoeft te hebben. Het hele geheel is robuust en degelijk waardoor je dit apparaat met een gerust hart kunt gebruiken.

Of je nu als vakman of fanatieke klusser bent, met de HBM gereedschapswagen / werkbank zal je zeker tevreden zijn over de prestaties. Hij is gemaakt om de meest zware projecten aan te gaan en is perfect voor al je gereedschap en materialen. Kies de blauwe poedercoating voor een moderne look en een ongeëvenaarde functionaliteit.