Categoriën

TACTIX gereedschapswagen 14 laden ZWART

TACTIX gereedschapswagen 14 laden ZWART

  • € 1.098,90

Productcode

13900

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435124897879

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Tactix

Artikelcode

13900

EAN

7435124897879

Productomschrijving

ik.

De TACTIX gereedschapswagen met 14 laden is een professionele oplossing voor het opbergen van jouw gereedschap. Deze stevige en sterk gemaakte wagen heeft een maximaal draagvermogen van 450 kilogram per wiel en is daardoor geschikt voor dagelijks gebruik. Iedere lade heeft andere afmetingen, waardoor je voldoende flexibiliteit hebt om je gereedschap zo te indelen dat het het beste past bij de tool die je gebruikt.

Bovendien garandeert deze gereedschapswagen met zijn krachtige constructie een betrouwbare en efficiente oplossing voor professioneel gebruik. Met 4 grote dubbele wielen draag je je gereedschap veilig naar elke plek waar het nodig is. De speciale geoliede rails en laden maken het openen en sluiten van de laden moeiteloos.

De vele voordelen die worden aangeboden door de TACTIX Gereedschapswagen maken deze een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare en gemakkelijk te bedienen gereedschapswagen om je gereedschap mee te verplaatsen of om een indeling te maken waarmee je tijd bespaart, deze gereedschapswagen is bij uitstek geschikt om aan al je behoeften te voldoen.