Categoriën

Gereedschapswagen 11 laden PROFI

Gereedschapswagen 11 laden PROFI

  • € 879,95

Productcode

13903

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125539594

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13903

EAN

7435125539594

Productomschrijving

merken: 11 laden met stangensluiting.

De Gereedschapswagen PROFI met 11 laden is een robuuste en professionele wagen. Het onderstel van de wagen is gemaakt van stevig staal en is sterk genoeg voor het dragen van zwaar gereedschap of machines. De bovenste la beschikt over dubbele geleiders en een foam topmat van 5 mm dik. Hiermee is ruimte genoeg voor het plaatsen van groot gereedschap of machines. De geleiders lopen soepel dankzij het kogelgelagerde ontwerp.

Verder heeft deze gereedschapswagen een stangensluiting. Samen met de speciale gesp garandeert dit een goede en stevige werking. De stangensluiting is tevens eenvoudig te activeren en te ontgrendelen. Het hoogwaardige materiaal garandeert verder dat de wagen stevig staat en de lades op de zelfde hoogte blijven.

Om jouw gereedschap op te bergen en overzichtelijk bij de hand te hebben, is de Gereedschapswagen PROFI met 11 laden de perfecte keuze. De wagen is stevig en beschikt over kenmerken waardoor het werken met gereedschap of machines eenvoudig en efficient verloopt. Ook is de wagen gemakkelijk te verplaatsen en sluit hij geheel af voor extra veiligheid.