Categoriën

HBM SBC 880 dubbele straalcabine met 2 afzuigers

HBM SBC 880 dubbele straalcabine met 2 afzuigers

  • € 2.396,90

Productcode

14208

Categorie

Straalkasten

EAN

7435125675629

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14208

EAN

7435125675629

Productomschrijving

uk verwerken.

De dubbele straalcabine met 2 afzuigers, van HBM SBC 880, is een krachtige manier om werkstukken mee te verwerken. Bij het zandstralen of glasparelen wordt het bovenste laagje verwijderd. Hiermee kunnen beschadigingen, vuil en onregelmatigheden verwijderd worden. In de cabine kan jij en een ander veilig met uw armen het werkstuk verwerken. Door middel van de twee afzuigers wordt er een luchtstroom gecreëerd, waardoor de veiligheid verhoogd wordt.

De dubbele straalcabine heeft twee grote deuren, die makkelijk te openen en te sluiten zijn. Om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen, is de cabine gemaakt van stevig en bestand materiaal. Dit maakt de cabine bestand tegen alle omstandigheden. De werksituatie en veiligheid worden voorop gesteld, door de verschillende geluidsarme afzuigers, de vele opties en de duidelijke bediening.

De dubbele straalcabine met 2 afzuigers is daarom een goede aanvulling in de werkplaats. Met de krachtige methode met twee personen kan je veilig en snel werkstukken verwerken. En daarmee kan je het uiterlijk en levensduur van verschillende soorten materialen verbeteren.