Categoriën

HBM SBC 350 straalcabine met afzuiging

HBM SBC 350 straalcabine met afzuiging

  • € 1.314,50

Productcode

14002

Categorie

Straalkasten

EAN

7435125557598

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14002

EAN

7435125557598

Productomschrijving

em over een thermokoppelaar die de machine automatisch stopt als de temperatuur te hoog wordt.

De HBM SBC 350 straalcabine met afzuiging is een zeer veilig stuk gereedschap waarmee je materialen vakkundig kunt zandstralen. Deze straalkast is voorzien van een mat zwarte uitvoering en voldoet aan alle CE-normeringen voor maximaal gebruiksgemak en veiligheid. Er zitten onderbrekers op alle deuren, zodat er snel kan worden ontkoppeld als dat nodig is. Daarnaast is de interne elektronica CE gekeurd en wordt de machine door middel van een thermokoppelaar automatisch gestopt als de temperatuur te hoog wordt.

Het gebruik van deze straalcabine is eenvoudig en snel. Je bedient het apparaat door middel van een voetpedaal en je hebt direct gebruiksklare onderdelen om mee te werken. Het systeem heeft een maximale stuwpressie van 7bar waardoor je een krachtige zandstraling krijgt die je mooi en gelijkmatig over het oppervlak krijgt verdeeld. Bij het gebruik van de cabine wordt de lucht ververst door de afzuiging die meegeleverd wordt.

Ondanks het krachtige stroomgebruik, werkt de machine koel maar krachtig waardoor je altijd een optimaal resultaat krijgt. Door de afmetingen van 135cm breed,54cm diep en 98cm hoog is de machine makkelijk te vervoeren. De HBM SBC 350 straalcabine met afzuiging is dan ook een betrouwbaar, kosteneffectief en ergonomisch stuk gereedschap dat gebruiksvriendelijk bediend kan worden.