Categoriën

HBM SBC 990 HOGEDRUK straalcabine met 2 afzuigers

HBM SBC 990 HOGEDRUK straalcabine met 2 afzuigers

  • € 2.744,50

Productcode

14245

Categorie

Straalkasten

EAN

7435125675605

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14245

EAN

7435125675605

Productomschrijving

straalcabine een fluitje van een cent.

De HBM SBC 990 hogedruk straalcabine met 2 afzuigers is dé ideale keuze voor het professioneel reinigen en verwerken van werkstukken. Deze straalcabine is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een kras- en slagvaste poedercoating. Tevens is de straalcabine voorzien van twee universele afzuigers, die een hoogwaardige filtersysteem hebben dat gemaakt is van roestvrijstaal. De straalcabine heeft aan de bovenzijde inlaatdeuren waar het werkstuk gemakkelijk in geplaatst kan worden.

Met deze straalcabine is het heel eenvoudig om verfresten, roest of andere verontreinigingen snel en grondig te verwijderen. Daarnaast is de straalcabine ook ideaal voor het creëren van oppervlaktestructuren en daarmee blijft het werkstuk langer mooi in de kast. Bij problemen of vragen, kan je een beroep doen op de professionele klantenservice met jarenlange ervaring of de 24/7 beschikbare technische assistentie.

Kies voor deze HBM SBC 990 hogedruk straalcabine als je op zoek bent naar de best mogelijke straalcabine voor professioneel gebruik. Met een kwalitatief hoogstaande afwerking, twee universele afzuigers en diverse technische assistenties, is dit een echte aanrader.