Categoriën

SONIC gereedschapskast 196cm

SONIC gereedschapskast 196cm

  • € 3.844,50

Productcode

3412

Categorie

Gereedschapskasten

EAN

4714123786715

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

SONIC Equipment

Artikelcode

3412

EAN

4714123786715

Productomschrijving

e het MSS work station. Met de stevige onderstelconstructie en het massief eikenhouten bovenblad is dit een lichte combinatie die stevig staat en een georganiseerde werkplek voortbrengt.

De Sonic gereedschapskast is een professioneel systeem dat perfect is voor elke werkplaats of kantoor. Het voorziet je van een zelfdragende inrichtingsstructuur met twee kasten, schuifladen en extra opslagruimte. Het onderstel is robuust en sterk, waardoor deze kast perfect staat. Bovendien is de kast uitgerust met een massief eikenhouten bovenblad waarop je verschillende materialen en spullen kan kwijt.

Door deze gereedschapskast is het gemakkelijk om een georganiseerde werkplek te creëren. De kast is modulair samen te stellen naar je eigen wensen en is compatibel met het MSS work station. Daarnaast kun je de kast gemakkelijk bevestigen aan de muur, waardoor je beter gebruik maakt van de beschikbare ruimte. U bent verzekerd van een compacte en flexibele werkplek met veel opberg mogelijkheden met deze Sonic gereedschapskast.

De perfecte combinatie van stevigheid en flexibiliteit maakt deze Sonic gereedschapskast tot een professionele oplossing voor elke werkplaats of kantooromgeving. Dankzij de modulaire samenstelling en de robuuste ondersteuning is het mogelijk om te genieten van een georganiseerde werkplek met veel werkruimte. Met het massief eikenhouten bovenblad creëer je een stijlvolle werkomgeving. De Sonic gereedschapskast is een multifunctionele en praktische oplossing voor je gereedschapsopslag.