Categoriën

HBM 500 Kg verrijdbare heftafel

HBM 500 Kg verrijdbare heftafel

  • € 659,95

Productcode

5276

Categorie

Heftafels

EAN

7435125059047

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5276

EAN

7435125059047

Productomschrijving

heel veilig je motorblok verplaatsen of repareren.

Met de HBM 500 Kg Verrijdbare Heftafel maak je je motorblok-reparaties en andere zware werkzaamheden een stuk veiliger en gemakkelijk. De 500 kg verrijdbare heftafel is eenvoudig in gebruik, kan worden verplaatst op 4 wielen, en is te bedienen met een eenvoudige bedieningshendel. Zo is tillen van zware onderdelen niet meer nodig. De HBM 500 Kg Verrijdbare Heftafel heeft ook een veilige omheining rondom het blad en zorgt ervoor dat je, terwijl je je motorblok verplaatst of repareert, geen gevaar loopt.

De HBM 500 Kg Verrijdbare Heftafel is gemaakt van hoogwaardig staal en is daardoor stootvast en sterk. Dankzij de antislip verf aan de binnenkant van de onderdelen heeft dit product een lange levensduur. Het heeft ook twee wings die je kunt uitklappen zodat je kunt kiezen tussen lange ruimtes en smalle ruimtes, afhankelijk van wat je nodig hebt. Met de TUV-gecertificeerde aandrijving en de draagkracht van 500 kg is deze heftafel in staat om allerlei zware werkzaamheden aan te kunnen.

Kortom, de HBM 500 Kg Verrijdbare Heftafel is een essentieel gereedschap voor elke motorblokreparatie of andere zware werkzaamheden. Het is veilig, sterk, stootvast, licht in gebruik, heeft een lange levensduur en is geschikt voor professioneel gebruik. Koop deze heftafel nu en je kunt meteen aan de slag!