Categoriën

Kernboormachine 230 Volt

Kernboormachine 230 Volt

  • € 989,95

Productcode

14455

Categorie

Boormachines

EAN

7435125792715

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14455

EAN

7435125792715

Productomschrijving

Deze krachtige kernboormachine 230 Volt is het perfecte gereedschap voor alle soorten plaatwerk, harde staalachtige materialen en andere lastige werkstukken. De basis is gemaakt van stevig staal en staat zeer stabiel op het werkblad, waardoor je eenvoudig en snel alle benodigde werkzaamheden kunt uitvoeren. Het apparaat beschikt over lange en soepele handgrepen, waardoor de bediening eenvoudig is. Met deze 350 mm kernboormachine / diamantboormachine / verwerk je verschillende materialen op eenvoudige manier.

Het werkstuk wordt op een veilige plaats onderhouden dankzij het geïntegreerde onderstel met antislipvoetjes. De kernboormachine is voorzien van verschillende nuttige functies zoals een tunnelschakelaar, wat de bedieningsmogelijkheden vergroot. De machine staat ook stevig vast aan de tafel, wat het boren in verschillende materialen makkelijker maakt. Met twee versnellingsmodi en het hoge koppel kun je zelfs zwaar werk aan harde materialen doen.

Deze kernboormachine 230 Volt is een complete boormachine met krachtige prestaties en een ideale combinatie tussen stevigheid en gemakkelijkheid. Met deze robuuste, efficiënte machine kun je verschillende materiaalsoorten boren op een manier die snel en moeiteloos verloopt. Dankzij de robuuste staalbasis en de lange hendels is de bediening eenvoudig en comfortabel. Of je nu kleine of grote formaten materialen boren, met deze professionele boormachine vaar je altijd met een veilig gevoel.