Categoriën

HBM 20 mm PROFI kolomboormachine met digtale diepte-uitlezing

HBM 20 mm PROFI kolomboormachine met digtale diepte-uitlezing

  • € 769,95

Productcode

13870

Categorie

Boormachines

EAN

7435125147164

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13870

EAN

7435125147164

Productomschrijving

aal van 20mmKrachtige 700W induktiemotor met vermogensregelingCompact en ergonomisch design, ideaal voor kleinere gereedschapsmappenInclusief ARBO/CE goedgekeurde beschermkap, snelspanboorkop met stift én een LED-lampInclusief kantelbare werktafel, diepte-aanslag en uitdrijfspie

De HBM 20 mm PROFI kolomboormachine met digtale diepte-uitlezing is perfect geschikt voor zwaardere boorwerkzaamheden. Deze machine heeft een maximale boorcapaciteit in staal van 20mm en is voorzien van een krachtige 700W induktiemotor met vermogensregeling. Door het compacte en ergonomische design is de machine ideaal voor kleinere gereedschapsmappen.

Het product wordt geleverd met meerdere toebehoren die je boorwerkzaamheden aanzienlijk vergemakkelijken. Zo wordt er meegeleverd een ARBO/CE goedgekeurde beschermkap, een snelspanboorkop met stift én een LED-lamp. Ook wordt er een kantelbare werktafel, diepte-aanslag en uitdrijfspie meegeleverd.

Met de toebehoren en de digitale diepte-uitlezing is de HBM kolomboormachine een krachtig en veelzijdig hulpmiddel voor diverse boorwerkzaamheden met perfect resultaat. Daarnaast is de machine ook heel geschikt voor zwaardere boorwerkzaamheden door de krachtige induktiemotor en de vermogensregeling.