Categoriën

HBM 230V 32 mm kolomboormachine vloermodel (met digtale uitlezing)

HBM 230V 32 mm kolomboormachine vloermodel (met digtale uitlezing)

  • € 1.318,90

Productcode

14082

Categorie

Boormachines

EAN

7435125148123

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14082

EAN

7435125148123

Productomschrijving

el.

De HBM 230V 32 mm kolomboormachine vloermodel met digtale uitlezing is een compact, krachtig model boormachine en biedt een betrouwbare prestatie voor al je boorprojecten. Met een buitenmatenstructuur en slagboor volledig geschilderd in rode kleur is de machine een echte eyecatcher. Voorzien van een ARBO / CE Goedgekeurde beschermkap en een snelspanboorkop met stift is deze machine ideaal voor elke professionele werkplaats.

Het digitale LED display zorgt ervoor dat diepte-uitlezing van het boorgat makkelijk verloopt. Daarnaast geeft een handige LED lamp meer licht om het werk te verlichten, door de rondom de boorinstallatie te lokaliseren. De kantelbare werktafel, bevestigd aan de boorinstallatie, geeft een exacte en preciese hoekinstelling aan de boor voor nauwkeurig werken.

Dankzij het vlakke en robuuste platform van de boorinstallatie, zijn er veel mogelijkheden om te boorhoek vast te zetten en uw proejct op maat aan te passen. De motor is krachtig en biedt een constante boorsnelheid en rotatiesnelheid voor snel en stil resultaat. De lage boortransmissie en het krachtige vloeistofkoelsysteem garanderen een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Kortom, deze HBM 32 mm kolomboormachine staat garant voor snelle en nauwkeurige boorresultaten.