Categoriën

HBM 400 Volt PROFI boormachine / tapmachine

HBM 400 Volt PROFI boormachine / tapmachine

  • € 4.651,90

Productcode

14322

Categorie

Boormachines

EAN

7435125227200

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14322

EAN

7435125227200

Productomschrijving

erst te boren en vervolgens te tappen.

De HBM 400 Volt PROFI boormachine / tapmachine is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele machine van hoge kwaliteit. De machine heeft twee functies: boren en tappen. De tandwielen van de machine lopen in een oliestroom. Door dit bijzondere ontwerp kun je zowel boren als tappen met één enkele machine. Hiermee bespaar je niet alleen een hoop ruimte in je werkplaats, maar kun je ook tijd besparen.

De boormachine is schakelbaar en heeft een variabel toerental. Je kunt de boortoets instellen op de gewenste sterkte. Bovendien is de batterijspaandalarm gepositioneerd in de grip waardoor een goed hanteerbaarheid gewaarborgd is. Tot slot heb je met deze machine ook het gemak van twee functies in één. Zo kun je eerst boren en vervolgens tappen.

De HBM 400 Volt PROFI boormachine / tapmachine is een handig hulpmiddel voor iedereen die professioneel werkt. De machine is uitgerust met hoogwaardige tandwielen, variabel toerental en een batterijspaandalarm; voorzieningen die de machine optimaal geschikt maken voor het boren en tappen van grote en kleine groeven.