Categoriën

HBM 20 mm PROFI kolomboormachine

HBM 20 mm PROFI kolomboormachine

  • € 725,95

Productcode

13822

Categorie

Boormachines

EAN

7435125147171

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13822

EAN

7435125147171

Productomschrijving

akkelijk verwisselbaar boorkop bevestigingAlgemene gereedschapsklemDiverse snelheden regelbaar

De HBM 20 mm professionele kolomboormachine is een krachtige machine die zowel geschikt is voor de veeleisende doe-het-zelver als de vakprofessional. Met behulp van deze kolomboormachine kun je met precisie en zonder veel kracht een of meerdere loodrechte gaten boren in het werkstuk. De maximale boorcapaciteit van deze machine is 20 mm. voor het boren in staal en hij is uitgerust met een 230V voeding.

Verder is de boorkopbevestiging makkelijk verwisselbaar en is er een algemene gereedschapsklem voor diverse snelheden. Met deze klem is het mogelijk de boorsnelheid te reguleren, om zo te voorzien in jouw specifieke boren behoeften. De HBM 20 mm professionele kolomboormachine is een unieke alles-in-één optie om het werk snel en accuraat te kunnen voltooien.

Met de HBM 20 mm professionele kolomboormachine krijg je een krachtig en tegelijkertijd zuinig gereedschap in handen met een hoog gebruiksgemak en prestatievermogen. Het perfecte gereedschap dat ingezet kan worden voor precisie boren waarvan de resultaten in de meest extreme omstandigheden nog steeds voldoet aan je eisen.