Categoriën

HBM 230V PROFI variabele metaallintzaag

HBM 230V PROFI variabele metaallintzaag

  • € 2.084,50

Productcode

14185

Categorie

Zaagmachines

EAN

7435125651609

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14185

EAN

7435125651609

Productomschrijving

de doe-het-zelver.

Deze HBM 230V PROFI variabele metaallintzaag is perfect voor klussen en het professioneel gebruik. De metaallintzaag is voorzien van een automatische afslag en een geluidsarme elektromotor met een gesloten wormwieloverbrenging en een hydraulische drukregeling. De zaag is niet alleen krachtig, maar ook enorm veilig. Er is een noodstop en complete koelinstallatie voor extra veiligheid tijdens het zagen. Ook de snelspanklem helpt bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Deze variabele metaallintzaag is ideal voor zowel gevorderde d-i-y-ers als voor professionele gebruikers. De zaag staat garant voor precisie. Hij heeft een nauwkeurige zaagbreedte en een makkelijke zaaghoek instelling, om nauwkeurige afwerking te garanderen. Met een optimaal comfort is de bediening geschikt voor langdurig gebruik. Dit product is een must have voor iedereen welke duurzaamheid en prestaties van hoog niveau zoekt.

Door alle technische innovaties biedt de HBM 230V PROFI variabele metaallintzaag de beste bescherming en een eenvoudig onderhoud. De selectie is afgestemd op flexibiliteit, bedieningsgemak en prestaties. Daarom is deze metaallintzaag de ultieme keuze voor iedere klus die je maar kandenken.