Categoriën

HBM 400V PROFI metaallintzaag

HBM 400V PROFI metaallintzaag

  • € 2.198,90

Productcode

14184

Categorie

Zaagmachines

EAN

7435125650695

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14184

EAN

7435125650695

Productomschrijving

illende snijkanten en is gemakkelijk te bedienen dankzij de speciaal ontwikkelde bedieningskast.

De HBM 400V PROFI metaallintzaag is een professioneel gereedschap dat toegepast kan worden voor zwaardere zaagwerkzaamheden. Deze machine heeft namelijk een gesloten wormwieloverbrenging waardoor het flexibele toepassingen biedt voor verschillende soorten metaal. Daarnaast heeft de HBM 400V PROFI metaallintzaag ook een heleboel technologische voorzieningen. Denk aan een noodstop, een complete koelinstallatie, een draaibaar onderstel en een hydraulische drukregeling.

Deze machine is voorzien van twee verschillende snijkanten en is voor iedereen makkelijk te bedienen. Dit komt doordat de bedieningskast speciaal is ontwikkeld voor deze metaallintzaag. De HBM 400V PROFI metaallintzaag heeft daarom een gebruiksvriendelijk design met een snelspanklem. Deze zaag heeft een fabrieksonderstel waardoor de verschillende onderdelen gemakkelijk kunnen worden verwijderd en aan gesleuteld.

De HBM 400V PROFI metaallintzaag is perfect voor professioneel en gevorderd metaalwerk. Deze machine heeft namelijk de flexibiliteit, duurzaamheid en krachtige prestaties die u nodig heeft voor het verwerken van metaallegeringen. De verschillende technologische eigenschappen en het gebruiksgemak maken deze metaallintzaag een must-have voor elke lasser.