Categoriën

HBM 230V metaallintzaag

HBM 230V metaallintzaag

  • € 725,95

Productcode

13856

Categorie

Zaagmachines

EAN

7435125251212

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13856

EAN

7435125251212

Productomschrijving

in metaal!

De HBM 230V metaallintzaag is perfect voor doe-het-zelvers, werkplaatsen en bouwprojecten. Deze krachtige, betrouwbare en veelzijdige machine heeft een robuust exterieur waardoor je sterk en nauwkeurig kunt zagen. Het heeft een breed toepassingsgebied, waardoor het uitstekend geschikt is voor allerlei zaagsneden in metaal, zoals voor het snel en nauwkeurig zagen van profielen, ijzer, koperen buizen, staal, aluminium en andere non-ferrometalen.

De 230V metalen lintzaag is eenvoudig te bedienen en heeft verschillende handige eigenschappen. Het precisiezaagblad met een diameter van 230 mm is verstelbaar en zorgt voor een efficiente klantspecifieke snit. Daarnaast heeft de machine een hoeveelheid extra's, zoals een schuifmaat om de materialdikte te meten, een dubbele gebruikskwast, een messingsegment voor nauwgezet afmeten, een gele ideeboek en een afvoerhoek die helpt om materiaal af te voeren.

De HBM 230V metaallintzaag is een veelzijdige machine met maximale prestaties. Perfect voor zaagklussen van alle formaten, zowel kleine als grote, snelle als nauwkeurige. De duurzaamheid en vele gebruikersvriendelijke eigenschappen maken het een superb krachtpatser waarmee je stabiele en duurzame zaagsneden in metalen materiaal maakt.