Categoriën

HBM 400V PROFI metaallintzaag

HBM 400V PROFI metaallintzaag

  • € 2.744,50

Productcode

14227

Categorie

Zaagmachines

EAN

7435125279285

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14227

EAN

7435125279285

Productomschrijving

atallintzaag• Gemotoriseerde bandzaag voor professioneel gebruik• Gemotoriseerde hefboom voor verschillende snelheide • Variabele vermogensregeling• Staal- en geïsoleerde handgrepen• Messing schakelaar voor comfortabel gebruik

De HBM 400V Profi metaallintzaag is een professionele oplossing voor het gemakkelijk bewerken van allerlei metaalsoorten. Of het nu gaat om auto-onderdelen, sanitaire leidingen of andere metaalproducten op maat, deze zaagmachine zorgt ervoor dat het allemaal perfect gesneden wordt. Met de variabele vermogensregeling en de gemotoriseerde hefboom voor verschillende snelheden, stel je gemakkelijk de juiste instellingen in. Het mes is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft geïsoleerde handgrepen voor comfortabel gebruik.

De HBM 400V Profi metaallintzaag heeft een krachtige motor en een messingschakelaar voor de besturing ervan. Verder is deze zaagmachine heel erg veilig terwijl hij toch een hoog vermogen levert. De geïntegreerde beschermingsmat vergrendelt eveneens alle bewegende onderdelen van de machine voor extra veiligheid.

Deze HBM 400V Profi metaallintzaag is ideaal voor het verwerken van metaal en het bieden van precisie en kwaliteit in het eindresultaat. Het is zeer geschikt voor het bewerken van kleine stukken metaal en voor het vervaardigen van maatwerkproducten. Met deze zaagmachine haal je de perfecte zaagresultaten, waardoor je veel tijd en geld bespaart.