Categoriën

Gereedschapswagen PREMIUM 245-delig iNCH

Gereedschapswagen PREMIUM 245-delig iNCH

  • € 747,95

Productcode

5263

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5263

Productomschrijving

je werkt.

De Gereedschapswagen PREMIUM 245-delig iNCH van Artikeltotaal is een zeer complete gereedschapswagen voor al je werkzaamheden aan auto's en motoren. De wagen wordt geleverd met 245 delen gereedschap met INCH maten, waardoor je over een uitgebreid, compleet gereedschapsassortiment beschikt. Met de uiterst degelijke set wielen is de wagen eenvoudig op de gewenste plek te plaatsen. Ook is de prestatie van de lades erg hoog, omdat je elke lade afzonderlijk afsluit, waardoor de lades niet per ongeluk open gaan wanneer je werkt.

Het design van de gereedschapswagen staat garant voor een lange levensduur. De wagen is door middel van dubbele aansluitingen stevig vast te maken in je garage. Naast gemakkelijke transport is deze gereedschapwagen optimaal beveiligd tegen inbraak. Dit komt door de fotografische centralesloten met 3-cijferige combinatie. Daarnaast is de volledige inhoud van de wagen goed te organiseren, ondanks het grote aantal gereedschapsdelen.

De Gereedschapswagen PREMIUM 245-delig iNCH is de ideale oplossing voor al jouw gereedschapsstoringen. Bovendien hoeft je je geen zorgen te maken over veiligheid, omdat deze gereedschapswagen voldoet aan de strengste eisen. Plus, aanzienlijk besparen op lange termijn door de vooruitgang in financiële en productiviteit. Beleef een veelzijdig werkplezier met deze uitmuntende gereedschapswagen!