Categoriën

MAMMUTH motorheftafel 675 Kg pneumatisch

MAMMUTH motorheftafel 675 Kg pneumatisch

  • € 1.318,90

Productcode

14393

Categorie

Heftafels / hefbruggen

EAN

8720028077120

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

MAMMUTH

Artikelcode

14393

EAN

8720028077120

Productomschrijving

odigende leuning.

De MAMMUTH motorheftafel 675 Kg pneumatisch is een stevige oplossing voor het tillen van grotere motoren en heeft een veelzijdigheid in de manier waarop de heftafel te bedienen is. Deze motorheftafel is uitgerust met een schaarlift-model dat een robuuste constructie en extra stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het model een vergrendeling die eenvoudig te ontgrendelen is met behulp van een hendel. Andere kenmerken van de heftafel zijn een uitnodigende leuning en extra veiligheid door middel van een stoomdemper.

De MAMMUTH motorheftafel is zowel met voetpomp als met luchtpomp te bedienen. Met de voetpomp kan de heftafel traploos in hoogte worden versteld. Daarnaast is ook het verlagen van het apparaat met een luchtpomp mogelijk. De in hoogte verstelbaarheid geeft u de mogelijkheid om objecten op verschillende afmetingen te verplaatsen. Daarnaast is het een uiterst veilige techniek om motoren en andere objecten op te heffen, waarbij de maximumbelasting 675 kg is.

Als u op zoek bent naar een heftafel voor het manipuleren van grotere motoren, dan is de MAMMUTH motorheftafel 675 Kg pneumatisch een perfecte keuze. De degelijk uitgevoerde constructie en het naadloze vermogen van traploos in hoogte verstellen met lucht of voet, maken deze heftafel ideaal voor iedereen die iets te tillen of te verplaatsen heeft. Bovendien betekent de hoge belastbaarheid dat deze motorheftafel de hoogste eisen in veiligheid en prestaties kan opvangen.