Categoriën

HBM PROFI lasmanipulator 300 Kg

HBM PROFI lasmanipulator 300 Kg

  • € 1.593,90

Productcode

14158

Categorie

Lastechniek

EAN

7435125590557

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14158

EAN

7435125590557

Productomschrijving

achine 300 Kg:

Als lastechniekproduct is de HBM PROFI lasmanipulator 300 Kg het meest geschikt voor professionele lassers, metaalbewerkers en lasbedrijven. Dankzij de krachtige motor, is het perfect om zware, grote stukken te lassen. Met de robuuste stalen constructie en de coating is het stevig, duurzaam en tegen stoten bestand. De HBM lasmanipulator heeft een overzichtelijke dashboard waardoor hij gemakkelijk te bedienen is en bovendien is hij uitgerust met een automatische batterijindicator die aangeeft hoeveel belasting er wordt geleverd.

De HBM lasmanipulator is naar alle kanten verstelbaar en heeft een eenvoudig te gebruiken besturing. Daarnaast biedt hij ook een zwaarbelastbaar ontwerp met een dubbele veerbelasting, waardoor hij uiterst stabiel en betrouwbaar is. Met de eenvoudige bediening, kan het project in korte tijd afgerond worden. Ook heeft de machine een automatische rotatiesensor die ervoor zorgt dat hij tijdens het lassen altijd in de juiste positie blijft.

Als het gaat om lassen, is de HBM PROFI lasmanipulator een opkomst. Gebouwd met hoogwaardige componenten, zorgt hij voor een hoogwaardige en betrouwbare prestatie. Uitgerust met centrale vergrendeling en andere professionele functies, is deze machine een must-have voor professionele laswerkzaamheden. Zo worden zware laswerkzaamheden eenvoudig, veilig en met de juiste precisie uitgevoerd.