Categoriën

HBM variabele houtdraaibank met kopieerinrichting

HBM variabele houtdraaibank met kopieerinrichting

  • € 824,95

Productcode

13904

Categorie

Draaibanken

EAN

7435125554535

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13904

EAN

7435125554535

Productomschrijving

heeft een hoogwaardige constructie van hoogwaardig gietijzer, waardoor het een sterke en duurzame draaiban is. Het heeft een voltage van 230 Volt, een motorvermogen van 750 Watt en een afstand tussen de centers van 1000mm.
De draai-as heeft een draaidiameter van 350 mm en een breedte van de leunspaan van 300mm. Het toerental is traploos regelbaar van 500 tot 2000 O/min. De opname van de hoofd-as is MC 2 (draad 1"x8), en de opname van de tegenkop is MC 2.
Met de variabele HBM houtdraaibank met kopieerinrichting kun je eenvoudig verschillende vormen opmaak. De motor is lichtgewicht en luchtgekoeld, waardoor het een krachtige prestatie levert.
Het gewicht van deze draaibank bedraagt 70 kg, wat het gemakkelijk maakt om deze draaibank zelf op de plaats van bestemming te verplaatsen. De kopieerinrichting van deze draaibank stelt je in staat om eenvoudig een kopie van een gebogen stuk te maken. Daarnaast heeft het een precisie-uitgleedsysteem dat een snelle bewerking mogelijk maakt met hoogwaardige resultaten. Deze variabele HBM houtdraaibank met kopieerinrichting maakt het je mogelijk om nauwkeurig vormen te maken die moeilijk te vervaardigen zouden zijn met normale draaibanken.

De variabele HBM houtdraaibank met kopieerinrichting is ontworpen om nauwkeurigheid en perfectie te leveren, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die een hoogwaardige prestatie verlangt. Het is voor het bijsnijden van profielen, trappen, kasten, meubels en andere producten ontworpen, zodat je de perfecte stukken kunt maken. Met de kopieerinrichting kun je zelfs een kopie maken van een gebogen stuk.
Het is geschikt voor beginners en ervaren gebruikers en stelt je in staat om een breed scala aan materialen te verwerken. Van hardhout tot multiplex, en van kunststoffen tot aluminium, de variabele HBM houtdraaibank met kopieerinrichting is slim en krachtig genoeg om een breed scala aan toepassingen te behandelen. De duurzame constructie en het lichte gewicht van deze draaibank garanderen een veilige en uitstekende prestatie.