Categoriën

HBM generator inverter 2000 W (benzine)

HBM generator inverter 2000 W (benzine)

  • € 769,95

Productcode

14478

Categorie

Aggregaten

EAN

7435125797789

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14478

EAN

7435125797789

Productomschrijving

benzine zijn onder andere:

Deze HBM generator inverter is de perfecte oplossing voor iedereen die een op benzine aangedreven generator zoekt. Met zijn 2000 Watt, is hij perfect geschikt voor het aandrijven van gereedschap, kampeeruitrustingen, computers en andere apparatuur en is hij uitgerust met een invertertechnologie die een gladde, stabiele stroom biedt. Bovendien kan deze generor ideaal als back-up worden gebruikt bij stroomuitval.

Daarnaast heeft de aggregaat vermogensdraden aan boord om het mogelijk te maken meerdere stroomverbruikers aan te sluiten. Ze is ook uitgerust met een elektrisch gestart systeem dat een sluitende start en snelle start mogelijk maakt. Het geluidsniveau van de machine is laag, wat ervoor zorgt dat hij stil genoeg is voor gebruik in lawaaierige omgevingen.

Tot slot, is deze generator inverter / aggregaat voorzien van een schakelaar met lage olie-indicatie en een stalpomp die zorgt dat hij zelfs lange tijd geparkeerd blijft. Het is een mobiele en betrouwbare generator die geschikt is voor elke klus die u tegenkomt.