Categoriën

HYUNDAI inverter / generator 2 Kw

HYUNDAI inverter / generator 2 Kw

  • € 934,95

Productcode

13901

Categorie

Aggregaten

EAN

8718502550115

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HYUNDAI

Artikelcode

13901

EAN

8718502550115

Productomschrijving

cd-scherm kun je zien hoeveel energie er verstookt wordt.

Deze toestellen zijn een ideaal hulpmiddel voor klussen aan huis of op pad. De HYUNDAI generator met een capaciteit van 2000 Watt heeft een compact formaat en een licht gewicht; deze eigenschappen maken hem makkelijk te vervoeren. Daarnaast is er een krachtige benzinemotor aanwezig, waardoor hij door middel van invertertechnologie energie mogelijk maakt bij stroomuitval. Ook een Lcd-scherm waar je direct kunt bekijken hoeveel energie er verstookt wordt, is een handige extra.

Verwacht je wat meer van je aggregaat? De HYUNDAI generator 2KW is een veelzijdig en krachtig product met uitgebreide mogelijkheden. Het zuinig verbranden van brandstof en de invertertechnologie zodat je gemakkelijk overal kunt genieten van voeding, maken dit apparaat zeer geschikt voor gebruik in verschillende omstandigheden. Of je nu gaat voor een klus in de tuin of tijdens vakantie met het hele gezin, je bent altijd een stuk moeiteloos voorbereid. Ook is de generator weerbestendig, waardoor hij weinig schade oploopt bij vochtige omstandigheden.

De HYUNDAI generator 2KW heeft alles wat je nodig hebt voor het creëren van heerlijke energie. De levering wordt compleet geleverd met diverse accessoires zoals een schakelaar met overbelastingsbeveiliging, een mobiel voor voeding en de mogelijkheid om te draaien op gas of benzine, waardoor je alles wat hierboven besproken is ook daadwerkelijk in praktijk brengt binnen de kortste keren.