Categoriën

RATO generator 3000 Watt PROFI (benzine)

RATO generator 3000 Watt PROFI (benzine)

  • € 934,95

Productcode

14479

Categorie

Aggregaten

EAN

6974880291190

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RATO

Artikelcode

14479

EAN

6974880291190

Productomschrijving

ingsregulatie en verhoogt de betrouwbaarheid van de generator.De RATO R3000 benzine generator is een krachtige en compacte oplossing voor het leveren van stroom op plekken zonder netaansluiting. Met zijn robuuste frame en superieure benzinemotor is de RATO R3000 in staat om een vermogen van 3000 Watt continu produceren.Een AVR-systeem in de generator verzekert betrouwbare stroomlevering, waardoor het voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Het is gemaakt van kwaliteitsmaterialen voor extra sterkte en om het bestand te maken tegen het milieu. Met dit aggregaat van RATO bent u verzekerd van jarenlang kwaliteitsvermogen.De RATO R3000 benzine generator is een van 's werelds meest betrouwbare platformen voor stroomlevering. Het is eenvoudig te bedienen, met een digitale display die het vermogen en de prestaties laat zien. Het levert een stabiel vermogen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw apparaten optimaal blijven werken. Dankzij het robuuste frame en de krachtige benzinemotor kan deze generator eenvoudig een vermogen tot 3000 Watt produceren.

De RATO R3000 benzine generator is de perfecte oplossing voor vele situaties waarbij u stroom nodig heeft zonder dat er een netaansluiting aanwezig is. Het aggregaat is voorzien van een AVR regeling, welke zorgt voor een continue spanningsregulatie en verhoogt de betrouwbaarheid van de stroomlevering. Dit, samen met het robuuste frame en de betrouwbare benzinemotor, maakt dat de generator in staat is om kwaliteitsvermogen te leveren.

Met de RATO R3000 kan u vertrouwen op het leveren van een stabiel vermogen voor alle soorten apparaten. De digitale display licht stroomverbruik en prestaties makkelijk voor u op. U kunt er daarom vanuit gaan dat uw apparaten optimaal blijven functioneren. De krachtige motor en kwaliteitsmaterialen zorgen ervoor dat u jarenlang betrouwbaar gebruik kunt maken van de RATO R3000 benzine generator.

LET OP: verwacht Levering is eind maart. Door deze nu te bestellen, kunnen wij een exemplaar reserveren voor u. Bestel de RATO R3000 benzine generator vandaag nog en start met het leveren van betrouwbaar stroomvermogen voor al je apparaten.