Categoriën

HBM 2000 Watt generator (benzinemotor)

HBM 2000 Watt generator (benzinemotor)

  • € 989,95

Productcode

13826

Categorie

Aggregaten

EAN

7435125565593

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

13826

EAN

7435125565593

Productomschrijving

adapparatuur en audiosystemen geschikt zijn voor stroom die een sinusgolf heeft.

De HBM 2000 Watt generator is een krachtige generatoren met een benzinemotor welke wisselstroom produceert. Hij is in staat om grote en zwaardere machines aan te sturen zoals boormachines, lasmachines, rondzagen, cirkelzagen en andere machines die apparaten met hoge prestaties nodig hebben. De generat has heeft ook een handige eindvermogen regulatie, zodat je de stroom precies kunt afstellen op de machine die je nodig hebt.

De krachtige 2000 Watt generator heeft ook een avancierde inversor die wisselstroom in gelijkstroom omzet. De inversor omzet de wisselstroom direct in een gladere vorm van stroom, een zogeheten sinusgolf. Dit is belangrijk omdat computer-, laad- en audiosystemen hierop aangesloten kunnen worden. De optimalisatie zorgt ervoor dat de apparaten langdurig op een veilige en betrouwbare manier gebruikt kunnen worden.

De HBM 2000 Watt generator is een uiterst betrouwbare en krachtige optie voor het aandrveren van zwaardere toepassingen. Bovendien heeft de generator een geavanceerde inversor die wisselstroom omzet in gelijkstroom. Hierdoor is de generator geschikt voor het aansluiten van stroomapparaten zoals computers, laadapparatuur en audiosystemen. Met de HBM 2000 Watt generator kun je krachtige machines aandrijven en ben je voorbereid op alle situaties.