Categoriën

HYUNDAI inverter / generator 1,7 Kw

HYUNDAI inverter / generator 1,7 Kw

  • € 769,95

Productcode

14471

Categorie

Aggregaten

EAN

8718502550023

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HYUNDAI

Artikelcode

14471

EAN

8718502550023

Productomschrijving

ons en laptops, etc.

Op zoek naar een krachtige, maar lichtgewicht generator? Dan is de Hyundai inverter/generator met 1,7 Kw precies wat je zoekt! Deze generator is namelijk geschikt voor caravans, campers en 'rolling kitchens' waardoor je t.v.'s, verlichting en gereedschap kunt aansluiten. Ook de manier waarop deze generator stroom produceert is perfect. Stroom is vrijwel altijd constant als de motor draait, waardoor je laptops, telefoons, en andere apparaten kunt opladen. Daarnaast is de generator erg compact en lichtgewicht, waardoor je deze gemakkelijk overal mee naar toe neemt.

De Hyundai inverter/generator heeft veel voordelen als het gaat om energievoorziening. Vooral als je op zoek bent naar een betrouwbare brandstofbron die aan al je energiebehoeften voldoet. Hij is niet alleen sterk en krachtig, maar ook erg licht en makkelijk te vervoeren. Je vindt deze generator in verschillende grote winkels, waardoor je hem makkelijk kunt aanschaffen.

De Hyundai generator is geschikt voor zowel professionele als strikt persoonlijk gebruik door klein bedrijfsmateriaal zoals verlichting en gereedschap aan te sluiten. Hij is gemakkelijk te bedienen, betrouwbaar en heeft een lange levensduur. Daarnaast is het energiegebruik van de generator minimaal. Kortom, deze generator is perfect als je op zoek bent naar een krachtige energiebron, waar je altijd op kunt vertrouwen!