Categoriën

HYUNDAI aggregaat 2,6Kw 200cc OHV-benzinemotor

HYUNDAI aggregaat 2,6Kw 200cc OHV-benzinemotor

  • € 659,95

Productcode

13654

Categorie

Aggregaten

EAN

8718502110135

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HYUNDAI

Artikelcode

13654

EAN

8718502110135

Productomschrijving

, pompen enz. ook kan worden gebruikt voor zwaar te verwerken apparatuur.

Deze krachtige HYUNDAI aggregaat met 2,6 Kw is uitgerust met een OHV 4-takt luchtgekoelde benzinemotor, waarmee je extra veel kunt bereiken in vergelijking met andere aggregaten. De motor is geplaatst in een open metalen frame, waardoor het makkelijk te verplaatsen is. De AVR (automatische spanningsregelaar) borgt de stabiliteit van de uitgangsstroom waarbij de spanning binnen een marge van +/- 3 procent van 230V blijft. Dit stelt je in staat om zwaardere apparatuur zoals elektrische gereedschappen, compressoren en pompen aan te sluiten.

Deze HYUNDAI aggregaat is voorzien van meerdere uitgangen en heeft een speciaal ontworpen geluiddempende omhulsel, waardoor het geluidsniveau wordt verlaagd. Daarnaast is de generator ook voorzien van de meest moderne technologieën, zoals Spaanslopende elektronische beveiligingen, startroosters en mechanische beveiligingen. Om het starten van de aggregaat te vergemakkelijken, is de generator uitgerust met een handstart en elektrische start; dit maakt het makkelijk voor iedereen om de machine te starten.

Tot slot is de HYUNDAI aggregaat voorzien van een kabel- en stopcontact, waardoor je gemakkelijk wordt het aggregaat kan aansluiten op allerlei elektrische apparaten, of het nu goederen of stroom is die je wilt verplaatsen. De krachtige OHV-motor en de vele moderne functies maken de HYUNDAI aggregate tot een onmisbare toevoeging aan elke bouw- en straatwerkset.