Categoriën

HBM generator inverter 3200W (benzine)

HBM generator inverter 3200W (benzine)

  • € 1.424,50

Productcode

14480

Categorie

Aggregaten

EAN

7435125693678

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

14480

EAN

7435125693678

Productomschrijving

iveau wordt gedetecteerd.

De HBM Generator Inverter 3200W (Benzine) is het perfecte gereedschap als het gaat om back-up energie. Het is gemaakt met een zeer sterk motor die gemakkelijk te starten is en geschikt is om televisies, laptops, verlichting, kachels en meer aan te drijven. Bovendien beschermt het de elektronica door de beveiliging op de uitgangen zodat deze zonder enig risico op overbelasting kunnen worden gebruikt.

Deze krachtige generator is voorzien van een instelling voor een lage olieniveau waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw generator nooit te veel druk krijgt. Daarnaast wordt er ook een overbelastingsbeveiliging ingebouwd die de generator automatisch uitschakelt als het detecteert dat de lading te sterk wordt. Uw elektrische apparaten zijn hierdoor optimaal beschermd.

De afmetingen van de generator zijn zo dat het gemakkelijk te vervoeren is. De generator is opgebouwd uitoefenen van licht materiaal en is verkrijgbaar in een modern design. Dit maakt de generator niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare back-up energiebron, dan is de HBM 3200W Inverter Generator een perfecte keuze.