Categoriën

FORCE 258-delige gereedschapswagen blauw

FORCE 258-delige gereedschapswagen blauw

  • € 1.978,90

Productcode

4924

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435121963980

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Force

Artikelcode

4924

EAN

7435121963980

Productomschrijving

en ladingbeschermerelementen

De Force 258-delige gereedschapswagen Vel-blauw is een handige en professionele oplossing voor alle soorten reparaties. Met deze uitstekende ervaring op het gebied van professioneel gereedschap biedt het een uitgebreid pakket aan functies voor doe-het-zelvers. De wagen heeft acht kogelgelagerde laden die volledig uitschuifbaar zijn. De ladenblokkeersystemen garanderen extra veiligheid, terwijl de centraal gezuiverde veiligheidsslot met zijn plooibare sleutel een extra beveiliging biedt.

Om het makkelijk te maken om je gereedschap van je werkbank naar je werkplek te transporteren, zijn drie stevige rubberen wielen inbegrepen, waaronder twee met een rem. De elektro poedergelakte staalplaat maakt het veilig en duurzaam. Bovendien wordt er een ABS werkblad geleverd, evenals spuitbussen en ladingbeschermende elementen.

Met de Force 258-delige gereedschapswagen Rail-Blue kun je jouw gereedschap de best mogelijke verzorging geven die het verdient. De krachtige kenmerken, samen met de veiligheid en de draagbaarheid van de wagen, maken het een uitstekende optie voor al je gereedschapsbehoeften.