Categoriën

FORCE 258-delige gereedschapswagen rood

FORCE 258-delige gereedschapswagen rood

  • € 1.978,90

Productcode

4923

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435121963973

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Force

Artikelcode

4923

EAN

7435121963973

Productomschrijving

ouder met 6 beugels

De Force 258-delige gereedschapswagenrood heeft professionele kenmerken voor de handige doe-het-zelver en de gevorderde liefhebber. Stabielheid en gebruikersgemak staan hierbij centraal. Met acht kogelgelagerde laden, die volledig uitschuifbaar zijn, biedt de gereedschapswagen een optimale inventarisbeheer voor al je gereedschappen. Bovendien is veiligheid geborgd met het ladenblokkeersysteem tegen het omvallen en een centraal veiligheidsslot met plooibare sleutel.

Stevige rubberen wielen maken de gereedschapswagen bruikbaar op alle oppervlakken. Daarnaast heeft het elektro poedergelakte staalplaat een stijlvolle uitstraling. De Force 258-delige Gereedschapswagenrood wordt geleverd met een ABS-werkblad dat je maximaal van passend gereedschap voorziet. De spuitbushouder met zes beugels maakt het geheel compleet.

De stevige afwerking en kwaliteit maken de Force 258-delige gereedschapswagenrood een betrouwbare handige uitrusting voor thuis, in de garage of op de werkvloer. Met deze mobiele gereedschapswagen heb je overal toegang tot al je gereedschappen, waardoor je veel tijd en moeite uitspaart bij het zoeken.