Categoriën

HBM 274-delige XL PREMIUM gereedschapswagen

HBM 274-delige XL PREMIUM gereedschapswagen

  • € 1.208,90

Productcode

5265

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435125673694

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5265

EAN

7435125673694

Productomschrijving

ielen voor flexibel verplaatsen1 achterwiel vergrendelbaarGrote aansluiting steigerbuisleiding voor hang- en legmogelijkheden

De 274-delige XL Premium gereedschapswagen van HBM is de perfecte keuze voor both de veeleisende doe-het-zelver en de professional. Met duurzame en slijtvaste CARBON look inlays is de gereedschapswagen een must-have voor iedereen op zoek naar hoogwaardig gereedschap. Door de 7 kogelgelagerde laden is de wagen ideaal om in te ruimen voor klussers die op zoek zijn naar veelzijdigheid.

Deze 274-delige XL Premium gereedschapswagen is voorzien van twee normale en twee zwenkwielen voor flexibel verplaatsen. Het achterwiel is te vergrendelen, waarmee het gemakkelijk is om de wagen stevig op zijn plaats te houden waar u maar wilt. De wagen heeft bovendien een grote aansluiting steigerbuisleiding wat hang- en legmogelijkheden biedt.

Kom deze HBM 274-delige XL PREMIUM gereedschapswagen bekijken om te zien hoe deze professionele gereedschapswagen ervoor zorgt dat het alle gereedschap dat u nodig heeft binnen handbereik heeft om al uw klussen op een eenvoudige en veilige manier aan te pakken.