Categoriën

BENSON 1120-delige gereedschapswagen

BENSON 1120-delige gereedschapswagen

  • € 988,90

Productcode

2371

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

8718375333167

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

2371

EAN

8718375333167

Productomschrijving

apswagen: De BENSON 1120-delige gereedschapswagen is een LIMITED BLACK EDITION uitvoering. In deze stabiele gereedschapswagen zijn 6 laden gevuld met gereedschap. Het gereedschap dat in de Benson 1120-delige gereedschapswagen is opgenomen is van kwalitatief hoog chroom vanadium staal. De gereedschapswagen is verder voorzien van 7 dubbel kogelgelagerde ladengeleiders en 4 stabiele wielen waarvan er 2 zwenkbaar zijn. Het is mogelijk de gereedschapswagen centraal af te sluiten middels een cilinderslot.

De BENSON 1120-delige gereedschapswagen is enorm stabiel dankzij de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal waaruit deze opgebouwd is. Deze gereedschapswagen zorgt ervoor dat u altijd uw gereedschap op een makkelijke manier binnen handbereik heeft. Hij is voorzien van een handig open systeem waardoor gereedschap en materialen eenvoudig toegankelijk zijn. Dankzij de 2 dubbel kogelgelagerde ladengeleiders en de 4 (2 zwenkbare) wielen is de gereedschapswagen makkelijk te verplaatsen binnen het werkgebied. U kunt de wagen eenvoudig wegschuiven of verplaatsen om zo bij het gereedschap te kunnen. Ook beschikt de lege gereedschapswagen over een centraal afsluitbaar cilinderslot dat uw gereedschap goed beveiligd.

De BENSON 1120-delige gereedschapswagen is uitermate geschikt voor doe-het-zelvers, monteurs en andere technici die op zoek zijn naar een gereedschapswagen waarmee ze hun materiaal en gereedschap zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken. Ook voor professioneel gebruik is de 1120-delige gereedschapswagen een absolute aanrader met zijn duurzame materiaal en blijvende kwaliteit. Kortom, voor een goed georganiseerde werkplaats is deze gereedschapswagen onmisbaar.