Categoriën

FORCE 258-delige gereedschapswagen zwart

FORCE 258-delige gereedschapswagen zwart

  • € 1.978,90

Productcode

4922

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435121963966

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Force

Artikelcode

4922

EAN

7435121963966

Productomschrijving

plaatsinzetten.

De FORCE 258-delige gereedschapswagen is perfect voor professionele toepassingen. Het model is uitgevoerd in de kleur zwart en beschikt over acht kogelgelagerde laden waarvan elke lade volledig uitschuifbaar is. Daarnaast heeft het model ook een speciaal ladenblokkeersysteem, dat voorkomt dat de lade per ongeluk omvalt. Aan de voorkant bevindt zich ook een centraal veiligheidsslot met een bijgeleverde plooibare sleutel.

Om te zorgen dat de gereedschapswagen stevig staat, is deze voorzien van rubberen wielen. Hiermee is de gereedschapswagen eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast is de gereedschapswagen gemaakt van een stevige elektro poedergelakte staalplaat, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Tot slot wordt deze gereedschapswagen geleverd met diverse ABS werkplaatsinzetten, waardoor je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt.

Met de FORCE 258-delige gereedschapswagen krijg je een hoge kwaliteit model die perfect is voor professioneel gebruik. Het is gemakkelijk te verplaatsen, voorzien van alle benodigdheden en stevig genoeg voor dagelijks gebruik. Met dit complete gereedschap kun je alle klusjes binnen een mum van tijd klaren.