Categoriën

BENSON 250-delige gereedschapswagen

BENSON 250-delige gereedschapswagen

  • € 878,90

Productcode

4862

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

8719274341727

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

Benson

Artikelcode

4862

EAN

8719274341727

Productomschrijving

itment schroevendraaiers en sleutelsSokkenleggersVerlengstukken en kniegerichtenCombinatietangen, waterpomp en kanaal tangenSteeksleutels 8 tot 32 mmEn een overvloed aan accessoires

De BENSON 250-delige gereedschapswagen biedt een professionele oplossing voor klussers en ervaren monteurs. De robuuste wielen, waarvan 2 met rem, bieden een veilige manier om je gereedschap mobiel te vervoeren; hierdoor is de gereedschapswagen ideaal voor bijvoorbeeld de automonteur. Daarnaast is de gereedschapswagen voorzien van een handige opberkast aan de zijkant, waardoor allerlei accessoires op een eenvoudige manier opgeruimd kunnen worden. Centraal afsluitbaar zorgt ervoor dat de spullen veilig worden opgeborgen.

De inhoud van deze gereedschapswagen is divers, waardoor je kunt beschikken over allerlei tools voor jouw project. In de wagen vind je onder meer 1/4", 3/8" en 1/2" ratels met doppen tot en met 32mm plus verlengstukken en kniegerichten. Ook is er ruim assortiment schroevendraaiers en sleutels, sokkenleggers, verlengstukken, kniegerichten, combinatietangen, waterpomp en kanaal tangen en zeskantssleutels verkrijgbaar. Kortom met deze complete 250-delige gereedschapswagen houd je je werkplaats overzichtelijk en compleet uitgerust.

De BENSON 250-delige gereedschapswagen is ideaal voor de klusser of ervaren monteur. Je hebt nu een ruim assortiment aan gereedschap beschikbaar, handig opgeborgen in een gereedschaps wagen waarvan 2 wielen voorzien zijn van een rem. Hiermee is de gereedschapswagen gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je je gereedschap altijd bij de hand hebt. Bovendien zijn er voldoende compartimenten om je gereedschap zo netjes mogelijk op te bergen.