Categoriën

HBM 196-delige PREMIUM gereedschapswagen BLAUW

HBM 196-delige PREMIUM gereedschapswagen BLAUW

  • € 659,95

Productcode

5228

Categorie

Gereedschapswagens gevuld

EAN

7435122179168

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5228

EAN

7435122179168

Productomschrijving

cm

De HBM 196-delige PREMIUM gereedschapswagen BLAUW biedt een goede uitrusting aan professioneel gereedschap. Met deze 196-delige set heb je toegang tot verschillende feature's waarmee je het meeste uit jouw werk kan halen. Dankzij duurzame en slijtvaste CARBON look inlays, een Quick lock systeem dat voorkomt dat laden spontaan open gaan, en Soft close technologie zorgt deze PREMIUM gereedschapswagen voor de beste prestaties. De kogelgelagerde laden rollen soepel en de stabiele constructie staat vast door de vier stevige wielen (2 bok en 2 zwenk met rem). In combinatie met het centrale cilinderslot kan dit gereedschapstation overal mee naartoe. Met afmetingen van 78 x 48 x 105 cm heb je genoeg ruimte om gereedschap op te slaan en te gebruiken. Maak je werkplaats klaar met deze complete HBM 196-delige PREMIUM gereedschapswagen BLAUW.

De HBM 196-delige PREMIUM gereedschapswagen BLAUW is een hoogwaardig gereedschapspakket dat alle basis- en extra’s voor een professionele werkplaats in één keer biedt. Met duurzame en slijtvaste CARBON look inlays, het Quick lock systeem en Soft close technologie kan je er zeker van zijn dat je elk project uitvoeren in kwaliteit en comfort. De 7 soepel lopende kogelgelagerde laden en vier stevige wielen geven de blauwe PREMIUM gereedschapswagen de stabiliteit die nodig is om in alle omstandigheden te gebruiken.

De HBM 196-delige PREMIUM gereedschapswagen BLAUW is een uitstekende allround oplossing voor jouw werkplaats. Of je je nu specialiseert in automotive, werkplaats of zakelijk gereedschap, met deze 196-delige set ben je verzekerd van de juiste gereedschappen en accessoires voor elke taak. Met het centrale cilinderslot kan de gereedschapswagen overal mee naartoe en de afmetingen van 78 x 48 x 105 cm in combinatie met het Quick lock systeem geven je altijd toegang tot al je essentiële gereedschappen.