Categoriën

RODAC potkrik lucht-hydraulisch 30 ton

RODAC potkrik lucht-hydraulisch 30 ton

  • € 1.604,90

Productcode

14404

Categorie

Potkrikken

EAN

7435122167196

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

14404

EAN

7435122167196

Productomschrijving

De RODAC professionele lucht-hydraulische potkrik 30 ton is een krachtige multitool voor de professionele gebruiker. De potkrik combineert zowel hydraulische als pneumatische technologieën met een vermogen van 30 ton om uw projecten te vergemakkelijken. Dankzij de 138 mm slagzuiger, 75 mm uitschuifschroef, 255 mm minimale hoogte en 200 mm lengte, kan deze potkrik flexibel worden toegepast. Met een gewicht van 25 kg biedt deze tool prestaties met een geringe belasting. In combinatie met de twee jaar fabrieksgarantie en gratis verzending is de RODAC potkrik de perfecte tool voor uw gereedschappenkist.

De lucht-hydraulische potkrik 30 ton biedt een uitgebreide functionaliteit voor verschillende taken. Of het nu gaat om een project waarbij een krachtig opheffen nodig is of spanning die moet worden gelost, de combinatie van lucht- en hydraulische kracht geeft u veel vrijheid en kracht om efficiënt te werken. De potkrik is ideaal voor zware taken, zoals verwisselen van motoren of auto-onderdelen.

De RODAC professionele potkrik lucht-hydraulisch 30 ton heeft een robuust design met een kleine voetafdruk. Dankzij het lichte gewicht is de tool makkelijk te transporteren en is hij geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Of u nu een lange klus krijgt of korte taken heeft, de grote range aan functies van deze potkrik zorgt ervoor dat de technicus de controle behoudt en de job optimaal kan uitvoeren.