Categoriën

RODAC werkplaatspers 50 ton

RODAC werkplaatspers 50 ton

  • € 4.684,90

Productcode

4384

Categorie

Lagerpersen

EAN

8717659239355

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

4384

EAN

8717659239355

Productomschrijving

et met 1 persplaat

De RODAC werkplaatspers 50 ton is onmisbaar voor het buigen, persen, ponsen, aanbrengen en verwijderen van bouten, lagers en assen. Het is een ideaal gereedschap voor het uitvoeren van zware productietaken in de garage of in ateliers. De werkplaatspers is uitgerust met een schroefspindel voor een snel contact en een fijnafstelling. Met de overdrukventiel kun je instellen hoeveel druk er moet worden uitgeoefend. Bovendien wordt de zuiger automatisch ingetrokken wanneer de ontlastklep wordt geopend. De RODAC werkplaatspers 50 ton wordt geleverd met 1 persplaat die stevig op zijn plaats blijft bij het professionele werk.

Dit innovatieve product draagt bij aan een hogere productiviteit, een betere prestatie en een gemakkelijkere werksetting. Het is ontwikkeld om te voldoen aan de industriële kwaliteitseisen en de montage- en onderhoudsbehoeften. Het is gemaakt van sterke en duurzame materialen voor de allerbeste kwaliteit. Het is ook veilig en betrouwbaar en kan lagere wartijdskosten, een lange levensduur en een betrouwbare werking bieden.

Na aankoop van de RODAC werkplaatspers 50 ton heb je kwaliteit, betrouwbaarheid en vele jaren aan professioneel gebruik. Het past perfect in een werkplaats en biedt uitgebreide mogelijkheden om te buigen, persen, ponsen en montage te bewerken. Investeer in deze beste klasse kwaliteit en hoge prestaties voor je dagelijkse werkzaamheden en uitgebreide productietaken.