Categoriën

RODAC werkplaatspers 30 ton

RODAC werkplaatspers 30 ton

  • € 2.194,50

Productcode

4369

Categorie

Lagerpersen

EAN

8717659237986

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

RODAC

Artikelcode

4369

EAN

8717659237986

Productomschrijving

.

De RODAC werkplaatspers 30 ton is een waardevol gereedschap voor het aanbrengen of verwijderen van lagers, bouten en assen. Deze universele pers kan gebruikt worden voor het rechtmaken, buigen en persen, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor zowel industriële doeleinden als hobbywerkzaamheden. Alle persen zijn voorzien van een schroefspindel, wat het contact en de fijnafstelling met het werkstuk vergemakkelijkt.

De RODAC werkplaatspers 30 ton beschikt over een vermogen van bijna 30 ton, waardoor zwaarder werkstukken met gemak verwerkt kunnen worden. De zuiger wordt automatisch ingetrokken wanneer er op de ontlastknop wordt gedrukt, waardoor de pers direct gestopt wordt. Kom erachter hoe makkelijk en snel deze pers de klus kan klaren.

De robuuste constructie en robuuste materialen waaruit deze RODAC werkplaatspers bestaat, garanderen een lange levensduur. Daarom is deze pers het ideale gereedschap voor professioneel en dagelijks afwerkeng in de auto-industrie, transportsector of andere inrichtingth met veel voorkomende werkzaamheden. Bestel nu de RODAC werkplaatspers 30 ton en maak in een mum van tijd enorme werkstukken.