Categoriën

SONIC gereedschapswagen S10 blauw

SONIC gereedschapswagen S10 blauw

  • € 1.538,90

Productcode

3495

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

4714123790866

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

SONIC Equipment

Artikelcode

3495

EAN

4714123790866

Productomschrijving

erstand rollers met rollendrager

De Sonic professionele gereedschapswagen S10 (kleur blauw) is een zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk stuk gereedschapsuitrusting, gemaakt van hoogwaardig materiaal en elektrostatisch gepoedercoat om er zeker van te zijn dat het lange tijd meegaat. Deze gereedschapswagen beschikt over 8 laden waarvan 7 lage laden (met afmetingen 575 x 370 x 65 mm) en 1 hoge lade (met afmetingen 575 x 370 x 145 mm). Het bovenblad bevat een handige handgreep. Bovendien is de gereedschapswagen torsiestaaf doordat het een profielconstructie in de vier hoeken heeft. De rollers zijn gemaakt van kunststof voor extra weerbaarheid en staan op een rollendrager.

Met deze Sonic gereedschapswagen S10 wordt het organiseren van uw gereedschapsopslag eenvoudiger dan ooit. Hiermee bespaart u tijd en krijgt u toegang tot al uw gereedschappen. Door de verschillende lades bent u in staat om verschillende tools en materialen te verdelen over diverse afzonderlijke lades voor een efficiënte opslag.

De Sonic gereedschapswagen S10 is de ideale oplossing voor zowel professionele als hobbymatige gebruikers die hun gereedschaptaken effectiever willen beheren. U kunt de gereedschapswagen meerlaags opslaan met gereedschap dat robuust en veilig is ontworpen om het tegen verschillende omstandigheden te houden. Dit maakt het geschikt voor een scala aan bedrijfstoepassingen en is een waardevolle investering voor elke professionele gebruiker.