Categoriën

Gereedschapswagen PROFI 6 laden

Gereedschapswagen PROFI 6 laden

  • € 659,95

Productcode

5267

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125124103

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5267

EAN

7435125124103

Productomschrijving

vens is deze gereedschapswagen PROFI 6 laden voorzien van een stevige vergrendeling.

De Gereedschapswagen PROFI 6 laden is een professionele gereedschapswagen die ideaal is om mee door smalle gangen te bewegen. Met een kleine afmeting van verschillende compartimenten met 6 laden, kun je al je favoriete gereedschap opbergen zonder dat deze los in de wagen beweegt. Om al je gereedschap in de juiste ordening te houden kun je kijken naar de foam inlays voor gereedschapswagens. In onze webshop vind je hierbij inlays die compleet met gereedschap zijn en ook inlays die je zelf naar wens kunt knippen.

De gereedschapswagen PROFI is bovendien voorzien van een stevige vergrendeling om alles veilig te kunnen opbergen. Tevens beschikt deze wagen over een verstelbaar stuur en 4 wielen, waarvan 2 wielen met rem, voor optimale manoeuvreerbaarheid. De extra lange bins aan de zijkanten zorgen ervoor dat je ook langere gereedschap gemakkelijk kunt opbergen.

Als u op zoek bent naar een professionele gereedschapswagen die geschikt is voor het opbergen van al uw gereedschap en waarmee u moeiteloos door smalle ruimtes manoeuvreert, dan is de Gereedschapswagen PROFI 6 laden geschikt voor u. Bovendien vergrendel je je gereedschap makkelijk en blijft de kast, dankzij de stevige constructie, in elke situatie stabiel.