Categoriën

Gereedschapswagen PREMIUM met deur

Gereedschapswagen PREMIUM met deur

  • € 769,95

Productcode

5232

Categorie

Gereedschapswagens leeg

EAN

7435125674608

Verkoper

Gereedschapspecialist

Specificaties

Merk

HBM

Artikelcode

5232

EAN

7435125674608

Productomschrijving

rende glijlagers

De Gereedschapswagen PREMIUM met Deur is een stijlvolle, functionele oplossing voor het efficiënt afhandelen van opslag. Deze robuuste XL 7-laden gereedschapswagen heeft een aantal unieke eigenschappen die deze gereedschapswagen perfect maken voor elke werkplaats. De kogelgelagerde laden zijn voorzien van een lift upsluiting, soft close ladesluiting, per lade te vergrendelen en een handige bovenplaat met vakverdeling. Bovendien heeft de gereedschapswagen vier stevige wielen - 2 bok- en 2 zwenkwielen met rem- en is deze centraal afsluitbaar aan de bovenzijde met een cilinderslot. De opstaande rand rondom met een stevige handgreep en verstelbare hoogtevering van de glijlagers garanderen een optimale werking.

De Gereedschapswagen PREMIUM met Deur is ideaal om in elke werkplaats te gebruiken. De kogelgelagerde laden zorgen voor een zuivere, geruisloze beweging van de gereedschapswagen. Elke lade kan worden vergrendeld met het cilinderslot en de lift up-sluiting en de soft close ladesluiting zorgen ervoor dat de laden stevig gesloten blijven. De bovenplaat met vakverdeling biedt extra ruimte om kleine onderdelen en accessoires op te bergen. De vier stevige wielen, waarvan 2 bok- en 2 zwenk, kunnen worden vergrendeld en gedraaid om in elke richting te manoeuvreren.

De Gereedschapswagen PREMIUM met Deur is perfect voor een efficiënte opslag in de werkplaats. De robuuste constructie met een hoge draagkracht en het cilinderslot zorgen voor de juiste beveiliging. De stevige handgreep en verstelbare glijlagers in hoogte, maken het verplaatsen van de tools eenvoudig en comfortabel. Met de Gereedschapswagen PREMIUM met Deur kunt u al uw gereedschap in het oog houden en op orde houden.